Wat is belangrijker: dat Chantal uit Werkendam de dader vindt die het seksfilmpje met haar in de hoofdrol op Facebook plaatste, of dat de privacy van 2.500 leerlingen en docenten van het ROC West-Brabant gewaarborgd blijft?

Over die vraag boog de rechter in Breda zich vandaag in het kort geding

...

De FBI wil volgend jaar een volwassen gesprek over encryptie voeren, zo heeft FBI-directeur James Comey tijdens een symposium laten weten. Net als bij voorgaande speeches herhaalde Comey dat encryptie het werk van opsporingsdiensten lastiger maakt. 

Dit jaar wil Comey dan ook informatie over

...

Google zegt dat het aan het nieuwe privacyverdrag tussen de Verenigde Staten en Europese Unie voldoet voor het uitwisselen van persoonsgegevens. De internetgigant heeft dan ook de Privacy Shield-certificering naar het Amerikaanse ministerie van Handel gestuurd.

"Dit is een grote mijlpaal voor de

...

Geef toe: met de komst van sociale media slingeren we toch allemaal wel eens een foto van onszelf het internet op? Alléén realiseren we ons vaak niet dat deze zelfportretten ook in verkeerde handen kunnen vallen. Dertiger Rosa was zich hier ook geen moment van bewust. "Daar denk je toch helemaal

...
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief!

Nieuwsarchief