Evernote heeft wijzigingen aangekondigd in de privacy-voorwaarden. Volgens Evernote is het, voor een nog betere ervaring van de dienst, nuttig om medewerkers van het bedrijf toegang te geven tot jouw notities. De nieuwe voorwaarden gaan volgende maand al in.

Evernote wil de ‘machine learning’ verbeteren waardoor meer functies beschikbaar zijn in Evernote. De applicatie moet dan slimmer zijn en betere suggesties tonen. Omdat machine learning volgens de ontwikkelaar nog niet perfect zijn werk doet, wil het een geselecteerde groep medewerkers toegang geven tot notities van gebruikers, om zo de machine learning beter te maken. 

Je kunt kiezen voor een ‘opt-out’. Hiermee kan je als gebruiker aangeven dat je geen gebruik wilt maken van machine learning en ook dus de medewerkers geen toegang geeft tot je gebruikers. De optie opt-out vind je in het account-overzicht bij persoonlijke instellen, te bereiken via deze link. Vink daar de optie ‘Geef Evernote toestemming om mijn data te gebruiken om mijn ervaring te verbeteren.’ uit.

Alles bij de bron; DroidApp


 


Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief!