Naar aanleiding van de succesvolle inzet van Hyves bij eerdere rechercheonderzoeken, heeft de politie nu een permanente plek op het succesvolle platform gekregen om criminelen op te sporen. Dit meldt de politie IJsselland donderdag.

Via de url www.depolitiezoekt.hyves.nl kunnen -ook door mensen die (nog) geen Hyves hebben!- actuele rechercheonderzoeken worden bekeken.

Het platform Hyves biedt de politie de mogelijkheid om zaken laagdrempelig, snel en efficiënt aan te bieden bij een groot publiek. Hierbij moet gedacht worden aan zaken die visueel zijn en weinig toelichting behoeven. Zaken als (winkel)diefstal, tanken zonder te betalen, zakkenrollers bij de pinautomaat, inbrekers etc. waarbij goede bewakingsbeelden beschikbaar zijn.

Lees het volledige artikel bij de bron; www.blikopnieuws.nl 

Persoonlijke noot:

Lees ook dit artikel nog eens..... als geenstijl het doet is het dus fout en volgens mij geldt dat dus zeker als de politie het zelf openbaar gaat maken via een social network....plus dat een verdachte er nooit meer vanaf komt, ook niet als later blijkt dat hij/zij er niets mee te maken had een social network vergeet nl niets !


Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief!
captcha