Protect your privacy? EurPrivacy!

Internet speelt een steeds grotere rol in ons leven. Iedere dag delen we meer en meer persoonlijke informatie op het web. Via sociale media delen we vaak onbewust belangrijke informatie met de hele wereld. Om deze reden is het van belang nu na te denken over onze privacy op het internet.

AEGEE-Nijmegen, organiseert op 23 en 24 maart een Engelstalig congres over privacy in het digitale tijdperk. Het congres heet EurPrivacy en vindt plaats op de Radboud campus in Nijmegen. Met EurPrivacy duik je in de sociologische,filosofische, juridische en culturele aspecten van privacy in de digitale tijd. Aan bod komen onder andere: de rol van sociale netwerken als Facebook, het Britse surveillancesysteem, google Streetview, het ACTA-verdrag en het fenomeen Wikileaks.

Op het congres zullen onder andere Rick Falkvinge van de Zweedse Piratenpartij, Charles van der Hoog van Privacy First en Steve Wright van Privacy International spreken. Een dagkaart kost €15, een kaartje voor beide dagen kost €25. Lunch en toegang tot het afsluitende feest zijn hier bij inbegrepen. Kaartjes zijn beschikbaar via www.eurprivacy.nl voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief!
captcha