Het continu veranderende speelveld van cybersecurity stelt IT & compliance verantwoordelijken voor nieuwe uitdagingen. Traditionele security-maatregelen zijn niet langer voldoende om organisaties te beschermen tegen steeds complexer wordende aanvalstechnieken. Dreigingen als ransomware, Business E-mail Compromise (BEC) en zero day’s worden geavanceerder en daarnaast vinden hackers steeds weer nieuwe manieren om toegang te krijgen tot bedrijfsdata.

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid op de risico’s van het huidige threat landscape en beschikt over een adequate threat response-strategie die ook nog compliant is aan actuele wet- en regelgeving, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR)? 

Wij nodigen u graag uit op 6 april 2017 voor een informele, maar strategische kennisdelings-sessie van SOLV Advocaten en Trend Micro, waarin optimale bescherming in het hedendaagse threat landscape en uw eigen security en compliance uitdagingen centraal staan.

Waarom deelnemen?

●       U krijgt inzicht in het steeds veranderende dreigingslandschap;

●       U krijgt informatie over actuele wet- en regelgeving zoals de General Data Protection Regulation;

●       U krijgt concrete handvatten én oplossingen om uw organisatie optimaal te beschermen tegen zowel bekende als onbekende dreigingen, bijvoorbeeld dankzij een combinatie van threat intelligence en cross-generatie threat defense-technieken. 

Voor wie?

●       Chief information security officer

●       Security manager

●       Information security manager

●       Risk manager

●       Hoofd / manager informatiebeveiliging

●       Compliance officer

Is er een security-topic dat u tijdens deze sessie zou willen terugzien? Stuur mij dan uw onderwerp of uitdaging toe. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw security en compliance uitdagingen aan bod komen.  

Wilt u deelnemen aan deze kennisdelings-sessie, meld u dan aan door een e-mail te sturen naar Fleur Vlaming (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Groepsgrootte maximaal 20 deelnemers om de interactie zo groot mogelijk te houden, wij hanteren daarom een first-come, first-served principe voor deze sessie.

Datum:                     6 april 2017

Tijd:                         10:00 tot 13:00 uur, inclusief lunch

Locatie:                    SOLV Advocaten, Anne Frankstraat 121, 1018 BZ, Amsterdam

Deelname aan de interactieve kennisdelings-sessie kost u slechts €25 (ex. BTW). 

Alles bij de bron; SOLV


Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief!
captcha