We willen nog bedrevener en succesvoller worden in het organiseren en uitvoeren van campagnes rondom onze thema’s. Jij gaat er als campaigner voor zorgen dat we naast onze ‘inside game’ vaker op een scherpe, opmerkelijke en effectieve wijze aandacht en actiebereidheid weten te genereren bij een groot publiek. Het lukt je om een vertaling te maken van de problematiek op onze thema’s naar een boodschap die ons publiek weet aan te spreken en te activeren. We willen daarnaast in de komende jaren een verdere groei forceren van het aantal individuele donateurs, onze belangrijkste financiële steunpilaar. Jij krijgt de taak om door middel van campagnes ervoor te zorgen dat nog meer mensen die het werk van Bits of Freedom belangrijk vinden overgaan tot het doen van een donatie.

Wie zoeken wij?

Het belangrijkste is dat je achter onze doelstellingen staat en je wil inzetten om communicatievrijheid en privacy te verdedigen.

Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig organiseren van campagnes. Je bent slim en strategisch en kan een complex probleem versimpelen om zo bij een breder en diverser publiek de juiste snaar te raken. Je bent praktisch ingesteld en weet hoe, wanneer en waarom je bepaalde (online) middelen inzet. Je draait je hand niet om voor het organiseren van een evenement en je weet hoe je projecten gefinancierd krijgt. Je bent niet alleen uitstekend met tekst (het schrijven van nieuwsbrieven en redigeren van blogposts zullen onderdeel van je takenpakket zijn), maar kunt ook makkelijk met beeld omgaan. Je weet van aanpakken en bent initiatiefrijk. Omdat je in een klein team komt werken, spreekt het voor zich dat je goed kunt samenwerken. Verder is het belangrijk dat je pragmatisch en leergierig bent.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans de Zwart: +31 6 2185 6845, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Daphne van der Kroft: +31 6 4280 0968, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt een sollicitatiebrief met motivatie, CV en eventuele referenties mailen naar Hans de Zwart (via bovenstaand e-mailadres) vóór maandag 23 januari 2017. Je hoort uiterlijk vrijdag 27 januari of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Alles bij de bron; BoF