Op zondag 24 juni 2018 bestaat Burgerrechtenvereniging Vrijbit op de kop af 10 jaar.

Aansluitend op de algemene ledenvergadering die dag zal dit jubileum vanaf 16 uur gevierd worden in Centrum Emma, Cremerstraat 245, 3532 BJ te Utrecht.

Het beloofd een zeer gevarieerde interessante en feestelijke bijeenkomst te worden. Zo zullen diverse sprekers in ultra korte speeches iets vertellen over hoe zij met Vrijbit hebben te maken, zullen er videoboodschappen worden uitgezonden, is er een expositie, cabaret, muziek en uiteraard lekker eten en drinken. Ook wordt de Vrijbit-Privacyaward 2018 uitgereikt evenals  een speciaal mensenrechtenstempel voor de toezichtscommissieTIB/Wiv

Omdat Vrijbit met gigantisch veel personen en organisaties contact heeft onderhouden de afgelopen jaren is het ondoenlijk om iedereen een persoonlijke uitnodiging te sturen. Mocht u dus geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel graag bij het jublieum aanwezig zijn of daar op een andere manier een bijdrage aan willen leveren, laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via papierpost naar Kruisweg 32, 3513 CT in Utrecht.

Bron; Burgerrechtenvereniging Vrijbit