Er zijn een paar grote internationale bedrijven over de schreef gegaan en de overheid zelf is de grootste gluurder in onze gegevens. Uitgerekend onschuldige MKB-ers en verenigingen worden nu met boetes bedreigd als ze niet aan belachelijke regels voldoen.

Lachende derden zijn advocaten, uit de grond gestampte adviesbureau's, heuse opleidingsinstituten en andere aasgieren. In het kielzog van al die, ik durf haast wel te zeggen idioten, komen er nu ook particulieren, die Jan of Truus Interessant willen zijn...

...Aan alle ondernemers, die met deze wet te maken hebben: Laat je niet gek maken, zeker niet door al die professionele BANGMAKERS. Ik geef graag het oude advies: "FOLLOW THE MONEY!!" Zij proberen geld over jullie rug te verdienen. Gewoon netjes met andermans informatie omgaan. Daar gaat het om. Niet meer niet minder.

De bedoeling van de wet mag misschien wel goed zijn, maar de uitwerking is belachelijk. Een dominee mag niet meer bidden in de kerk, voor een doodzieke mevrouw en een sportvereniging geen foto's van een elftal publiceren. Daar is maar één oplossing voor:  "FUCK THE SYSTEM!" 

Alles bij de bron; Alphens