Nu gebleken is dat duizenden Nederlanders geen paspoort meer aanvragen, omdat zij weigeren met lijf en goed te worden bijgezet in computercentrale van het machtsapparaat, is mijn vraag: waaruit bestaat eigenlijk de vrijheid van burgers, die elk jaar moet worden gevierd? Valt er nog te ontkomen aan de muurloze maar evengoed verstikkende digitale staatsgevangenis? Zelfs reizende kinderen moeten voortaan digitaal hun vereeuwigde identiteit bewijzen!

Telefoongegevens die járen bewaard blijven, miljarden emails waarop geen postgeheim van toepassing is, betalingsverkeer waar de staat álles van weet, de OV-chipkaart waarmee de overheid precies weet waar wij zijn én waren. Vingerafdrukken van iedereen, zodat die forensische informatie al in staatshanden is nog voordat er ook maar een vermoeden ontstaat van enig strafbaar feit!

 Twijfelt de overheid soms aan z'n burgers? Waar wij uithangen, gaat de staat geen fluit aan ! Maar u heeft toch niets te verbergen als correcte burger, roepen de politiek. Waarom achtervolgt de overheid ons dan zo? Heeft de overheid soms iets te verbergen? 

Door chips in onze paspoorten te stoppen wil Brussel langs ondemocratische weg een machtsapparaat installeren dat niet meer kan worden verwijderd.

Willen wij dat? Neem het risico en mail mij, voor het te laat is! Liefst vandaag nog, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alles bij de bron; reistelegraaf 


Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief!
captcha